Saturday, December 15, 2012

Kapas Untuk Perempuan



Disebabkan pad biasa yang di jual kat luar tu dibuat dari bahan recycle (kertas), maka terjumpa hadith ni, rasa nak share di blog. Sebab, setakat yang saya tahu, pad AVAIL je yang 100% kapas. Bukti yang senang, campak dalam mesin, tak hancur. Memang wanita perlu pakai tuala wanita masa haid, dan bila pakai yang fully cotton, jadi dapat pahala extra sebab sunnah. 

Di masa yang sama membantu merawat masalah wanita sebab ada herba-herba yang berkaitan dengan tersebut. That's why gynae yg saya kenal memang recommend untuk pesakit dia. Plus, tuala wanita AVAIL ni disteril. Maka, jangkitan kuman boleh dielakkan. Family saya pun, bila dah gynae cakap camtu, memang sejak 2004, tak sentuhlah produk biasa kat luar tu. Maklumlah, dah tahu bahaya, kenapa nak campak diri dalam kemudaratan tu kan.





0 comments:

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...