Wednesday, March 2, 2011

Serius Milo + Celcom Bes!

Dulu rasa Milo tu macam heaven kalau minum. Masa van Milo datang sekolah, rebut-rebut nak minum Milo. Serius rasa Milo dalam van tu lagi special dari Milo kat rumah walaupun sama-sama Milo. Habis minum Milo tu, paper cup punya sayang nak buang. Simpan buat kenangan. Nak tunggu van Milo datang lagi bukan senang. Sekarang, teknologi dah maju, Milo siap bagi Macbook! Memang serius Milo sangatlah sporting.


Cakap pasal Celcom pula, tau tak pasal latest promotion diaorang. Kena topup-toup dapat reward. Lepas tu boleh gayut lama-lama dengan percuma. Dulu rasa macam nak meng-anak-tirikan Celcom, tapi sekarang. Sayang gile, beb! Gayut 100 minit free-free je. Kenapa tak percaya (gaya cina dalam iklan tv), klik gambar tengok sendiri.




2 comments:

kay_are said...

part milo setuju sebab ske minum milo tapi celcom x sebab gune maxis ^^

Mohammad Lokman Hakim said...

topup jgn xtopup,nnt buleh call free.kan3

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...