Sunday, December 26, 2010

Reunion SKGB 2010

Daripada tajuk, boleh agak apa isi post ni. Ya. Saya dulu bersekolah di SK Gong Badak dari darjah 1 hingga darjah 3. Darjah 3 tu dua minggu je. Dan hari ni, akhirnya jadi juga Reunion kami. Punya la susah nak rancang, tukar masa tukar tarikh.

26 Dec 2010 di McDonalds Kuala Terengganu pukul 2.00 p.m. Sampai dalam 2.30pm sebab pukul 2 baru bertolak. Nervous sebab tak tahu kenal siapa melainkan yang perempuan. Ini juga merupakan trip pertama ke sini sebab saya tak makan McD. Jadi macam orang Melayu tulen tetiba tercampak ke India.

Tunggu kawan perempuan kat luar dulu. Punya semangat nak jumpa anak kawan. (kawan ada yang jadi Mumy). Tulah kau, Nadhirah. Excited sangat. Sekali dah kecewa. Itu bahana excited. Sebab bila excited, biasa benda yang kita excited itu tak jadi. Tak pa. Dapat jumpa kawan yang bertahun2 tak jumpa dah cukup.

Masa order beratur lah. Tapi, line tak gerak2. Lo. Rupanya kami beratur kat kaunter yang tunggu makanan. Aish.. Kami exercise mulut je banyak. Ada yang tak dapat datang. Walaubagaimanapun, bes jumpa 8 orang ni sebab dah lama sangat tak jumpa.

3 comments:

syibiehoney said...

sape yang attend?

Nad said...

yg dlm gmbr tu ah hop mari. cmpur kameraman adlh zulfadhli

syibiehoney said...

oho...dop berape nop cam ekpom.hehe
ho perasan eqa,lisya and awk je..
hok laen dop prasan..beso2 blake doh..last tengok drjh berapa taw..huu

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...