Monday, May 3, 2010

Tamat Al Kisah


Baru sampai rumah. Habis exam pukul 1.30 pm tadi. Semester IV dah habis. Apa yang kita telah dapat dalam empat semester. Ilmu memang bertambah. Tapi perangai sendiri, macam tak ubah2 je. Cuti ni nak habiskan buku Eclipse dan Denyut Kasih Medik. Buku ni nak beli, tapi tak berkesempatan lagi. Kena ke MPH. Semalam baru balik Shah Alam. Sebab takut exam, jadi tak pergi pusat beli belah. Maklumla, nanti kalau dapat rendah, menyesal masa exam pergi shopping. Tapi kalau tak pergi dan dapat rendah exam, rasa macam tak ada nak salahkan diri sangat sebab tak berpoya2 masa waktu sepatitnya study. Secara psychology nye.

Semalam, baru ambil gmbr AEG Terengganu. Ada beberapa yang tak dapat hadir. Gambar ni untuk convention Jun nanti. Ni hasilnya!






4 comments:

wawa said...

bisnes woman dah kwn aku leni :))

Nadhirah Ahmad said...

xmnnt ke wawa cari duit lebih

shakira said...

best ke denyut kasih medik
sape yg publish buku tu
mcm ramai je org bace

Nadhirah Ahmad said...

dr farhan tulis. xknl pun sape pnlis tu. tp mcm ramai org kate bes, jd cm nk bce r. cm kisah dktor pejuangkan islam dlm krjaya dia

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...