Wednesday, December 23, 2009

Output of Exam

Result akan keluar esok rasenye. Tu paling cepat lah tu. Sunday dah buka semester.

Ape kate kite temu ramah cik Nad mengenai isu ini..

Mr Nosy: Salam, cik Nad. Cantiqs cik Nad hari ni ye.
Nad: Waalaikumussalam. Mekaseh2. (kaki bodek budak ni puji2 ni)
Mr Nosy: Sebagai seorang pelajar, sy nak tanye, ape perasaan cik Nad mengenai result yg akan keluar?
Nad: Takde perasaan dah. Penat da tunggu.. Tapi berdoa je lah kan supaya semuanya ok.
Mr Nosy: Ape harapan cik Nad dr result sem ni?
Nad: Hrapan? kalau ikutkan harapan, 4 flat lah. Tapi memang tak dapat 4 flat. Kompem,. Cap jari.
Mr Nosy: Aikk.. Cik Nad ni, kompem2 cm tau2 je..
Nad: Tak tahu lg... Tapi sy tnya ad lecturer sy utk satu subject tu. Dia cakap, sy tak dapat A subjek dia. Isk3..
Mr Nosy: Nmpknye. Cik Nad kite sdg bersedih.. kite berhetni dlu. smbung kemudian.. babai!!


0 comments:

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...