Friday, July 24, 2009

Enjoying My Trip

Hari khamis petang ada Training for Trainee utnuk English Proficiency. Budak TESL, BEN dan sesetengah dari fakulti lain perlu hadir. Khamis petang dari pukul 3.30 petang dan sambung full-day hari Sabtu. Petang kelmarin aktiviti election and briefing je. Nama tetiba speaker senaraikan. Dahla yang first. Memang cuak la. Sebab Sabtu nak pergi program di KL. Kalau dah ada jawatan, memang bye bye la kat program KL tu. Untuk program KL tu, saya akan jelaskan kemudian, di post yang akan datang la maksudnya. Vote punya vote, akhirnya dapat la 39 votes. Winner/Chief menang dengan 59 votes, I think. Congratulations Farah! Nasib Baik tak top 3. Selamat... Kalau tak memang nak nangis je rasa. Ye la, kalau tak boleh pergi program KL, kena duk rumah sorang2. Sedih2...

Program Sabtu yang Training ni wajib (walaupun dalam surat tulis dijemput). Tapi program Sabtu di KL ni annually and national. So, macam both important. Jadi, ambil langkah adil lah kot. Khamis pergi Training. Sabtu pergi Convention di Cheras. Malam ni bertolak. Dua bas. Tapi bas kedua tu tak penuh sangat. Total dalam 60 lebih orang. Very excited! Dapat naik stage. Baju baru. Tudung baru. I love this kind of thing.........

Pape pon, doakan kami selamat sampai... Moga2 dapat cabutan bertuah kereta ke laptop ke. Amien....

4 comments:

Sarah Zarawi said...

enjoy je napok mu..best2..doakan aku

lukpi said...

salam cik nad..
hoho cabutan kereta ke laptop ke
tgginya hrpn..haha
apepun all da best

wawa said...

convention ape?

Nadhirah Ahmad said...

segale bekaitan akan terjawap dlm post seterusnya. tgh charge btry kmra. nk upload lam komp

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...