Thursday, June 18, 2009

Result Oh Result


Setelah berbulan menanti penuh debaran, akhirnya pukul 11 pagi tadi, dapat tahu result melalui online. Boleh pergi ambil slip, tapi malas lagi. Saya memang tak suka keluar rumah. So, once keluar, buat dan langsaikan apa yang nak buat.

Alhamdulillah syukur pada Allah. Walaupun diri banyak dosa, banyak wat salah, tapi Allah stil bagi apa yang aku nak. Moga2 apa yang dapat adalah pemberian yang membawa kebaikan.

Thanks to my parents, family, friends for ure support and endless prayers. May we all achieve success together; world and hereafter.


Ada jugak 30% frust, kecewa. Slek 1 subjek.. Isk3. Mengapa... Rasa nak buang je subjek tu. sibuk je. 70% contented.

Sape2 nak bagi hadiah? Tapi tak tahu nak apa. New glasses kot. Car?? Cam over sangat. Handphone? Yang ada ni still boleh pakai. Huh... New baby brother?? Nak!! Cam pelik je.. Buku? Baby doll cam iklan? PSP? Tak minat..


Fikir semester depan jelah! Off we go....


9 comments:

sarah said...

dean's list la ni..tahniah2

Nadhirah Ahmad said...

tq tp x dpt 4flat pun

aya harith said...

taniah2

hehe =)

Nadhirah Ahmad said...

tq :-)

faRaa_♥ said...

salam,.
nadhirah dapat brape..?
huhu
dean's list ea..?
congrats!!~

Nadhirah Ahmad said...

aih.. sape hop wat fakta ambe dpt dean's list e. aduh.. sarah2.. name list ad r.. hehehe

Dr Marami said...

kate doh dean list.. masin mulut saya

Mohammad Lokman Hakim said...

mu taknok gtau ak ke result mu...? ak tau mu xnok gtau kat blog mu ni, so henpon ak ni menunggu je meseh rizak dr mu....ak tunggu ni..hahaha

Nadhirah Ahmad said...

ak nk meseh sgt mu.. tp jari ak adop mud. heheheh...

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...