Monday, June 22, 2009

Lost and Not Found

I lost my Purse! Last time I saw it was yesterday, when I was spick and spanning my house. Then, I dont know where it was, and till now still I cant find it. Im wondering all over the hourse for this brown thing. I dont care much about the money inside, but there are two important things. My license and identification card. OMG. Help me.

7 comments:

sarah said...

ak tringat kt cite ni,ad org hilang barang gk.gi tnye kat imam hanifah, imam tu suh gi semayang. dlm semayang tu,ye bru ingat letak mane..moral of d story, ptotnye kne igt Allah,tp kite blh igt mnde tu plk..mungkin mu blh cuba..

Nadhirah Ahmad said...

ak tido. pa mipi jupe. tp xdop pun lam mipi ak

thanks sarah

sarah said...

xpe.mne tau jupe r ekgi.mu jgn give up cari

Nadhirah Ahmad said...

ak jd tensen doh e. dugaan ket ak dh tensen. ak xtau da nk cri mne. kot2 ak tbuang. dop ahula sarah e

sarah said...

mu cari lake dh?kot2 ad bwh kusyen sofa ke..dlm kete mu cek lake dh? igt mule,mu gi mane..

xpe nad, mu cari lg.wt myg hajat skit,mtk Allah mudohkan jupe..
klu xjupe gk, anggap la khlgn tu sbg kifarah dosa kite..saje ak refresh mu blk :)

izan said...

aku pun baru ni ilang purse,
3 minggu lepas..aku cam redha gile sbb aku dh penah ilang henpon..
so petang lepas kelas tu aku ingt nk g bala polih,nk wak report,ilang ic kad bank,tu yg penting sbb lesen aku x bwk,pastu aku dh ready2 nk g bala ni,tetibe kwan aku dapat mseh kate ade org jumpe,org indon jumpe depan umah aku..jauh la jgk dr pgr umah..aku mmg bersyukur gile..die mmg xamik ape2 pun,aku ingt nk bg hadiah kat org jumpe tu,duit je pun,tp ye dok dtg dh kat ni sbb ye keje wak umah n umah tu dh siap doh :(

Nadhirah Ahmad said...

bgus org jujur gtu. ssh leni nk cri org jujur

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...