Sunday, June 7, 2009

Hyper-Frustration

Paling teramat sangat frust sekali! Sebab tu saya tak suka mengharap atau look forward apa-apa atau merancang apa-apa. Sebab nanti fras @ sedih @ geram atau pape yang negatif. Aihh.. Emosional plak malam ni.

Saya bagi contoh, setiap kali exam, kalau orang tanya cmne, mesti jawab entah, bese je, tahu gop, gitu ah. Tu la jawapan2 pilihan hati. Saya takut nak cakap boleh jawab walaupun 100% kompident (mustahil berlaku). Sebab saya takut saya harap A, alih2 kuar result B ke C ke. Doa je lah untuk dpata yang baik. Nak confident2 ni jauh skali.

Tu satu, ni satu lagi. Kalau macam nak wat sesuatu, plan awal ka main, last2, xjadi! Memang tak tahan. Rasa macam, arrrrrrrrrrr!!! Tau la, every cloud has its silver lining kan. Tapi tetap arrrrrrr!! Kalau benda tu jarang berlaku, macam sekali setahun ke, memang la rasa fras. Bukan selalu nak pergi jalan2 jauh2. Nak pergi holiday, look forward gile2, dah ada benda nak dibeli, last2 tak jadi! Sebab plague. H1N1.

Isk3. Nak book untuk holiday lain, tak tahu lagi cuti camne. Kalu holiday pun, oktober ni. Tu pun cam banyak halangan and dekat je, Indon. Sebab business trip. 65% dapat pergi. Percentage selebihnya muingkin tak dapat pergi.

Sesungguhnya ku sangat fras sekarang. I want vacation!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kenapa semua tempat best2 nak kena ada H1n1. Isk3.

p/s: cm best pi Universal Studio, tp h1n1 lagi!!!!!!

Nadhirah's status: not in good mood




2 comments:

kwn cik nad said...

oh ptot pn cik nad kite nih frust sgt.xpe2,mmg la kdg2 kite akn rs kecewa,sdih gni..tp back to d basic, msti ad hikmah di sbalik mnde yg tjadi..
barang hilang umat mukmin yg perlu dicari adalah hikmah..sabo2 ye cik nad..

Nadhirah Ahmad said...

ak nk g jln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ak dh tllu xcited. mu sbg kwn ak, kna happykn ak

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...