Monday, June 29, 2009

Check Ure Sanitary Pad

Cerita ini diperoleh melalui email. Benar atau tidak, wallahualam. Tapi kalau tak benar, penat la juga orang nak reka satu cerita panjang ni. Papepun, layannnn

Cerita ni sebenarnya dalam bahasa CINA so di translate cerita nie dalam bahasa melayu.....

HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA..

check dulu expired date...

Kualiti..

dan paling PENTING kebersihanya...

takot2 ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu...

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telah mengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan....

Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALA WANITA...

disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..

Almaklumla kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi...

so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu....

lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm orang2 mengandung tu...

Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa ape penyakit anaknya..

dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah MENGANDUNG....

maka hairanla si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks.. Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20EKOR ANAK TIKUS yang dikandungkan oleh pelajar terbabit...

MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR

TERSEBUT..MUNGKINN.....

doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut... Pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu...



Moral of the story......

*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE..

*MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2

BINATANG SILAP2 KANG ADA TELUR LIPAS BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI...

*SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAK TERJADI


.

6 comments:

sarah said...

geli rasa nak muntah pn ad. klu pk logik, gane blh senyawakan tu?

btol ke dok xtau.tp amik je la op moral value ye.

Nadhirah Ahmad said...

yup. plik cre snywkn tu. msti ad mdium utk sperm tikus tu berenang kan

or yang dah snyawa pahtu terserap msuk k dlm rahim

Nadhirah Ahmad said...

ikutlh gne2 yg pasti ad rcun

3rdmarch said...

salam~

susah ek jd perempuan?

Nadhirah Ahmad said...

lki pompuan sme j. but im proud to b a gurl

Auni Najwa said...

ow argh gelinya.. huhu risau sgt

tak pernah perasan pn expiry date pada packaging..

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...