Wednesday, March 4, 2009

Tagged for Third Time

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
~ The Chronicles of Nadhirah
~ Sebab blog ni sy punye, so, sy akan tulis pe yg sy nk. pe yg sy fkir, pe yg sy lalui, pe yg sy nk kongsi

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
=http://nadhirah1989.blogspot.com=
diambil dari nama dan trikh lahir saya sbb email sy lebih kurang cm tu

3) Kenapa anda berblog?
Sebab saya ni kan xda siblings. so, bosan2 tu, bleh la berblog. sy pom mmg suke menaip n menulis. drpd terbuang cm tu j hasil2 karya (cehwah), baik sy tulis kt cni kn.. kn. lgpun blh kongsi ng kwn2 info2. cm kwn yg duk overc, yg nk tahu pkmbgn dri kite, leh bce blog.

Smbil tu, leh panda skit2 sal komp

4) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Rojaks fully campur2

5) Antara rupa dan isi, yang mana lebih anda utamakan?
Dua2. Tapi rupa membuatkan orang nak membaca isi. Kalu isi xde, orang xakn g jgak.

6) Adakah anda meletak widget lagu di blog anda? Kenapa anda memilih lagu tersebut?
tak. sbb nanti serabut. sy xske bce blog phtu kuo lagu tu lgu ni. pening. n serabut.

7) Antara banyak-banyak artikel di blog anda, yang mana paling anda suka dan kenapa?
sal braces sbb ad org yg nk tahu sal braces hari tu, bce kt blog sy. kurang2 dpt kongsi kn. sbb tu motif blog. kongsi ng org sal info

8) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Tak. Knp nk hapus lak. baik biarkn semak cm tu j drpd duk hapuskn

9) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
yg tag saya adalah durakhyar. Lawa gop layout blog die. bagus2.

10) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
1.Anas
2.Rdhanz
3. Cukup la tu

1 comments:

durakhyar said...

hahah...
mekasih2..
cam ner ezam??

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...