Friday, August 22, 2008

Mengapa Pengantin Pompuan Tak Pakai Spek

Bila tengok orang kawin, senior2 kawin, hadiri majlis kawin, and tengok gmbar org kawin, ade sesuatu yang buat ku terfikir.

1) Berapa umur ideal untuk laki dan pompuan kawin? Dulu 12, lps tu 21. Sekarang?

2) Mengapa ramai sekarang org kawin umur lebih kurang je, tak beza sangat mcm zmn2 dulu?

Tapi 2soklan ni tak la penting sangat. sebab yang paling buat ku curious, soklan no3

3) Pengantin pompuan tak penah aku tgk pakai spek time kawin. Yg laki ad yg pkai spek time kwin. Tapi pompuan, walaupun dunia realiti die pakai spek, bila time kawin tu, memang buang spek. Kenapa erk? Tak come ke pakai spek time pakai bju pengantin?


No3 buat betul2 aku pelik dan aku nak tau sgt jwpn nye. Kene interbiu mak andam ke utk tau jwpnnye? hurm. Dunia ni memang pelik!!

5 comments:

HafizAdam said...

doh nadhirah bile beso ekgi, tra r paka spek mase kawen..
tgk gane..

najwa said...

hm. I think some people look better without specs. Heheh I'm wearing contact lenses on my wedding

nad said...

to hafizadam: lmbt lg krn usia msih mude. em. tidak menjwab soklan untuk mhilangkan kecuriousan ku. he3

to najwa: if im born to b a pair of glasses, im hurt coz people think im making them ugly.. uwa!!!

top the pop said...

bukan la..

sbenarnye,mase kawin depe dah syiok gile..

then mase makeup nak rushing2.tggl la speck depa..

hu3...really??

k-riey said...

sbab pmpuan tu memang x pakai spek.
hehehe

www.NadhirahAhmad.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...